Ο ιατρός

Ο Αθανάσιος Κ. Γκέκας είναι Χειρουργός Γυναικολόγος – Μαιευτήρας με εξειδίκευση στην υποβοηθούμενη αναπαραγωγή και τη διερεύνηση της υπογονιμότητας.
Ο ιατρός είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και απέκτησε την ειδικότητα του Μαιευτήρα – Γυναικολόγου στο Αρεταίειο Νοσοκομείο του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Το ερευνητικό του ενδιαφέρον τον οδήγησε στη Μ. Βρετανία (2008-2013) όπου συνέχισε τη μετεκπαίδευση του σε αναγνωρισμένα νοσοκομεία (Kings College Hospital, West Middlesex Hospital). Εξειδικεύτηκε σε προβλήματα υπογονιμότητας και στην εξωσωματική γονιμοποίηση στο διεθνούς φήμης νοσοκομείο Hammersmith του Λονδίνου.
Τη διετία 2012-2013 εργάστηκε ως ειδικός σε προβλήματα υπογονιμότητας στο ιδιωτικό κέντρο υπογονιμότητας Create του Λονδίνου, το οποίο αποτελεί κέντρο αναφοράς στη Μ. Βρετανία για γυναίκες με χαμηλές ωοθηκικές εφεδρείες και για εξωσωματική γονιμοποίηση με φυσικό ή τροποποιημένο φυσικό κύκλο. Από το 2016 έως το 2019 εργάστηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας ως Ακαδημαϊκός Υπότροφος στην Γυναικολογική Ενδοκρινολογία-Υποβοηθούμενη Αναπαραγωγή.
Από το 2014 διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στη Λάρισα. 

Ο ιατρός εργάζεται επίσης ως εξωτερικός συνεργάτης με το Εmbryolab, πρότυπη Μονάδα Ιατρικώς Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής, στη Θεσσαλονίκη.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινώνησε τώρα.